Om oss

OM SKANEB

TYDLIGA MÅL


Skaneb är ett familjeföretag som arbetar inom byggbranschen. Företaget startade 2016 idag har vi anställda från olika nationaliteter med hög kompetens, mångsidighet och kreativitet.
Företaget har utvecklats effektivt från att ta mindre projekt till större byggprojekt, detta tack vara kunders rekommendationer och vår fantastiska arbetskraft.

Vi har god service och levererar kvalitet .

.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

 

 Pålitlighet  - Kunden kommer att känna sig trygg med oss

 Flexibilitet - Vi sätter kunden i fokus, hens behov och krav

 Kvalitét  - Vi garanterar att använda bästa material och arbetsmetoder 

 Långsiktighet - Vi strävar efter att bygga och bibehålla en bra relation med kunden före-under och efter uppdraget

Vad några av våra kunder tycker om oss

Totalrenovering av lägenhet


Vi har använt skaneb ab till att totalrenovera en lägenhet, även badrum och kök. Skaneb ab var mycket pålitliga och kunniga, vi ger dem 5 av 5! Trevligt bemötande samt bästa resultat.


– Isabell 

(Brabyggare.se)

Totalrenoverat mitt hus


Jag har totalrenoverat mitt hus och har haft Skaneb som totalentreprenör. Resultatet överträffade mina förväntningar och jag är mycket mycket nöjd med denna firma. Kan starkt rekommendera. Betyg: ger 5 stjärnor


– Adrian

(Brabyggare.se)

Hustak


jag anlitade skaneb ab för att byta mitt hustak och tyckte att priset var bra och tidsplanen höll också, och jag blev helnöjd med det arbetet dom utförde, så då ger jag dom en 5


– Stefan 

(Brabyggare.se)


slutförande av renoveringar


Då jag köpte fastigheten var en del renoveringar påbörjade, men inte avslutade. Skaneb AB kontaktades och de har fullföljt och avslutat renoveringen. Är mycket nöjd med företagets arbete, betyg 5!

– Anki 

(Brabyggare.se)

Bygga till


Hej ! Företaget var det bästa företag som jag hade gjort avtal med. De håller sina tider, ordentliga och hjälpsam och hade mycket bra idéer. Jag fick riva o bygga andra våning på min villa och mera .. Albi var mycket tålmodig o hjälpsam vi fick andra på planet flera gånger utan problem. Han håller sitt ord (en riktig man) Och det finns mer för de hade jobbat i mer än 4 månader hos mig Jag ger dem 5 av 5


– Watik 

(Brabyggare.se)Snabb och personlig service.


Stort kontaktnät som kan hjälpa med det mesta. Har inget annat än positiva saker att säga om detta företag och dess anställda. Rekommenderas starkt för allt mellan mindre vvs arbeten till stambyte i brf förening.


/ Marcus

(Eniro)


VI GARANTERAR KVALITÉ OCH BÄSTA SERVICE! VÅRT TEAM ÄR REDO ATT HJÄLPA DIG NÅ DINA BYGGDRÖMMAR

CERTIFIERINGAR & INTYG

Copyright © All Rights Reserved